Nabídka služeb

Snad každý z nás touží po šťastném a spokojeném životě. Někteří v tom nejbazálnějším, tedy nejzákladnějším smyslu a někteří chtějí v něčem vynikat a dosahovat vysokých cílů. To co nás brzdí, co nám brání v tom dosáhnout toho po čem toužíme jsou omezení a hranice ve které uvěříme.

Vše co je v možnostech našeho fyzického těla a naší mentality, toho jsme schopni dosáhnout.
Otázka zní… známe všechny možnosti?

Jak vám můžu pomoci? S čím se na mne lidé obracejí?

Poskytuji celkové poradenství. Diagnostika mentálních příčin, zdravotních a jiných problémů. Poskytuji konzultace v oblasti psychosomatických potíží. Dělám terapii zaměřenou přes důsledek na příčinu vašeho problému. Je to vyřazovací a čistící metoda, která vám umožní dostat se do hlubšího kontaktu se sebou samým. Pomůže vám pochopit příčinu vašich současných problémů a trápení a následně ji odstranit. Tato terapie je určena všem lidem bez výjimky. Lidé přicházejí s problémy všeho druhu. Podstata a příčina je vždy v našem myšlení a vnímání sebe ve světě.

Spolupracuji i s jinými terapeuty a poradci, kteří se zaměřují jak na zdravotní, tak na psychické problémy.

Zde jsou na ně odkazy:
www.zivotvlasce.webnode.cz

Všechny služby poskytuji také na skype, který naleznete v menu. Tuto službu jsem zřídila pro klienty, kteří jsou buď z daleka, nebo jim jejich zdravotní stav neumožňuje dostavit se osobně. Osobní setkání poskytuji jak v Ostravě tak v Praze, viz. kontakt na hlavní stránce.

KONZULTACE

U konzultace záleží jen na vás co budete chtít probrat a na co se budete chtít informovat. Konzultace nám pomůže ujasnit stávající problém a nalézt jeho příčinu. Díky konzultaci najdeme také zdroj omezení, který vám brání žít spokojený a naplněný život.

A.D.TERAPIE

Omezení znamená brzdu. Pokud existuje omezení v naší mysli, brání nám to v dosažení našich cílů a ve vyrovnaném, naplněném a spokojeném životě. Ve chvíli kdy dojde k jakémukoliv omezení, nemůže naše mysl plně fungovat. V tom případě je třeba nalézt zdroj tohoto omezení a odstranit ho. Pokud se nepovede identifikovat správné místo omezení, tak posílení kteréhokoliv jiného místa v systému v naší mysli je v daném okamžiku neúčinné. Jak ale nalézt správné místo? Pochopíme li že každá příčina má svůj důsledek, pak pro nás bude přijatelné poznání že se díky důsledku můžeme dopátrat příčiny. Potom s ní můžeme začít pracovat. Totéž platí i pro naše tělo. ADTerapie je proces, který prochází několika etapami. Jde o uvědomování a přijímání. Podstata ADTerapie spočívá ve změně postoje a mentálních návyků, které jsme si vytvořili už v dětství a které používáme dodnes.

Existuje více metod a možností jak můžeme nalézt příčinu a řešení vašich potíží, je to například channeling, nebo Kosmický tarot. Díky metodě HO-OPONOPONO (narovnání) se naučíte vytvářet hojnost, zdraví, mír…Je to havajská technika, která je s úspěchem používána již desítky let.

HO´OPONOPONO

Ho´oponopono je dávné havajské učení zaměřené na řešení problémů. Praktikovali ho domorodí Havajci. Morrnah Simeona tuto nauku převzala od předků a přizpůsobila ji dnešní době. Odpuštění není jen vnější záležitost. Jsou to naše myšlenky a vzpomínky týkající se jiné osoby, které nás zatěžují. Proto přebíráme plnou odpovědnost a pročišťujeme vzpomínky skrze sebe a to odpouštěním a uvědomováním si. Vše co vymažeme v sobě se vymaže i v ostatních lidech, v rodině, příbuzných a předcích. Chcete li něco změnit, musíte to nejprve vymazat a vytvořit tak prostor pro nové informace. Odpuštění nám přines svobodu a uvolnění. Odpuštění je součástí té nejkratší a nejsnadnější cesty. Je to naše osobní věc, nemusíme se s tím nikomu svěřovat a ani u toho nepotřebujeme osobu, které opouštíme. Učení Ho´oponopono má 4 základní fáze, kterými spolu projdeme. Naučíte se jak tuto metodu používat v každodenním životě.

Pomocí Kosmického Tarotu můžeme nalézt odpovědi na vaše otázky, které se týkají vaší osoby, vaší současné životní situace nebo vaší minulosti. K zásadním otázkám použijeme Velká Arkána a k přiblížení dotazované situace použijeme Arkána Malá.

VÝKLAD Z KOSMICKÉHO TAROTU

Kosmický Tarot, který používám se nazývá Tarot – Zrcadlo duše. Stejně jako používáme zrcadlo k pozorování svého zevnějšku, můžeme použít obrazy Tarotu k tomu, abychom se přiblížili naší vnitřní skutečnosti. Obrazy Tarotu jsou zrcadlem naší duše, nahlížením do nich, toho můžeme mnoho odkrýt o sobě i o našem životě.
Výklad z karet vám pomůže nalézt východisko z vaší situace a řešení problémů. Ukáže vám, kterým směrem se vaše budoucnost bude ubírat, ale je třeba mít na paměti že karty vám dají nahlédnout na možný vývoj budoucnosti. To jak se věci a události ve vašem životě skutečně budou vyvíjet, záleží pouze na vás. Vy sami ovlivníte jaká vaše budoucnost bude. Výklady z Kosmického Tarotu se dají zaměřit i na přímé otázky, které se týkají jak osob, tak situací. Můžete se také ptát na to, jak můžete ovlivnit, či přímo změnit, nebo zlepšit vztahy, zaměstnání, zdravotní stav, finanční situaci a tak dále. Informace které dostáváme vás nemají ovlivnit, ale mají vám pomoci pochopit a následně přijmout situaci ve které se nacházíte. Díky tomu budete schopni s nadhledem k dané věci přistupovat a v případě potřeby ji i vyřešit.

Systém Tarotu

77 karet je rozděleno na 22 karet Velkých arkán, 16 dvorních karet a 40 karet Malých arkán.

Velká arkána nám kromě odpovědí nebo poselství týkajících se momentální situace odpovídají na specifickou otázku a současně poukazují na všeobecné, pro život tazatele významné souvislosti, také poskytují i vyšší univerzální učení, založené na kosmických zákonitostech.

Dvorní karty obecně souvisí s důležitými lidmi v našem životě. Ukazují nám co se máme naučit a co chceme dovést k dokonalosti. Seznamují nás s oblastmi, ve kterých jsme obzvlášť talentovaní.

Malá arkána se dotýkají menších, bezprostředních životních lekcí. Jsou rozdělena na čtyři barvy po deseti kartách.

– Klasický základní výklad
– Tarot vztahů
– Čtení čaker
– Keltský kříž
– Parabola o sedmi kartác
– Výklad Velká i Malá arkána (latinsky Arcanum – Tajemství)

K čemu slouží Tarot

Tarot nám pomáhá zkoumat a poznat sebe sama, najít své vnitřní vedení, pomáhá nám v rozhodování, k vyjasnění vztahů a pomůže nám najít vnitřní rovnováhu.

Tarot je prastarý systém moudrosti. Tarot byl původně knihou moudrosti, stejně jako čínský I-ťing. Lidé se k němu obraceli s dotazy týkajícími se mnoha rozličných záležitostí. Do systému obrazů byla tato kniha moudrosti převedena mnohem později. Práce s ním přináší poznání a nové, objasňující pohledy na nejasné životní situace.

VÝKLADY Z PIKETOVÝCH KARET

Tento výklad je zaměřen na celkový vývoj situací a momentů, které se kolem vás odvíjí. U tohoto výkladu nemůžete jít do jádra příčiny. Je to výklad všeobecný, takže se nemůžeme zaměřit na podrobnosti jež se týkají vás samotných, vaší práce, zdraví, vztahů atd. Volí ho většinou lidé, kteří nemají potřebu něco měnit, ale jen je zajímá jak se může vyvíjet jejich následný život.

K dalším mým aktivitám patří Přednášky a besedy zaměřené na osobní růst a otázky týkající se změny našeho života a hlubšího poznání.
Výuka duchovních technologií a zákonů
Meditace
Duchovní koučink
Pořádání kurzů pro duchovní a osobní rozvoj

Vždy záleží na domluvě a vašem výběru.
Pomocí A.D.Terapie, metody Ho´oponopono, nebo kosmického tarotu, můžeme nalézt odpovědi na otázky, které se týkají vaší osoby, vaší současné životní situace nebo vaší minulosti.

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *