VÝKLAD Z KOSMICKÉHO TAROTU

Kosmický Tarot, který používám se nazývá Tarot – Zrcadlo duše. Stejně jako používáme zrcadlo k pozorování svého zevnějšku, můžeme použít obrazy Tarotu k tomu, abychom se přiblížili naší vnitřní skutečnosti. Obrazy Tarotu jsou zrcadlem naší duše, nahlížením do nich, toho můžeme mnoho odkrýt o sobě i o našem životě.
Výklad z karet vám pomůže nalézt východisko z vaší situace a řešení problémů. Ukáže vám, kterým směrem se vaše budoucnost bude ubírat, ale je třeba mít na paměti že karty vám dají nahlédnout na možný vývoj budoucnosti. To jak se věci a události ve vašem životě skutečně budou vyvíjet, záleží pouze na vás. Vy sami ovlivníte jaká vaše budoucnost bude. Výklady z Kosmického Tarotu se dají zaměřit i na přímé otázky, které se týkají jak osob, tak situací. Můžete se také ptát na to, jak můžete ovlivnit, či přímo změnit, nebo zlepšit vztahy, zaměstnání, zdravotní stav, finanční situaci a tak dále. Informace které dostáváme vás nemají ovlivnit, ale mají vám pomoci pochopit a následně přijmout situaci ve které se nacházíte. Díky tomu budete schopni s nadhledem k dané věci přistupovat a v případě potřeby ji i vyřešit.

Systém Tarotu

77 karet je rozděleno na 22 karet Velkých arkán, 16 dvorních karet a 40 karet Malých arkán.

Velká arkána nám kromě odpovědí nebo poselství týkajících se momentální situace odpovídají na specifickou otázku a současně poukazují na všeobecné, pro život tazatele významné souvislosti, také poskytují i vyšší univerzální učení, založené na kosmických zákonitostech.

Dvorní karty obecně souvisí s důležitými lidmi v našem životě. Ukazují nám co se máme naučit a co chceme dovést k dokonalosti. Seznamují nás s oblastmi, ve kterých jsme obzvlášť talentovaní.

Malá arkána se dotýkají menších, bezprostředních životních lekcí. Jsou rozdělena na čtyři barvy po deseti kartách.

– Klasický základní výklad
– Tarot vztahů
– Čtení čaker
– Keltský kříž
– Parabola o sedmi kartác
– Výklad Velká i Malá arkána (latinsky Arcanum – Tajemství)

K čemu slouží Tarot

Tarot nám pomáhá zkoumat a poznat sebe sama, najít své vnitřní vedení, pomáhá nám v rozhodování, k vyjasnění vztahů a pomůže nám najít vnitřní rovnováhu.

Tarot je prastarý systém moudrosti. Tarot byl původně knihou moudrosti, stejně jako čínský I-ťing. Lidé se k němu obraceli s dotazy týkajícími se mnoha rozličných záležitostí. Do systému obrazů byla tato kniha moudrosti převedena mnohem později. Práce s ním přináší poznání a nové, objasňující pohledy na nejasné životní situace.

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *